توزیع ماهی قزل آلا

فروش ماهی قزل آلا,خرید ماهی قزل آلا,ماهی قزل آلا,توزیع ماهی قزل آلا

توزیع ماهی قزل آلا

فروش ماهی قزل آلا,خرید ماهی قزل آلا,ماهی قزل آلا,توزیع ماهی قزل آلا

مزایای زایمان طبیعی

مزایای زایمان طبیعی

۱- جمع شدن سریع رحم

۲- اگر مادر بعد از زایمان طبیعی در قسمت انتهایی واژنش برش نداشته باشد، یکی دو ساعت بعد می تواند بنشیند. در صورتی که برش داشته باشد، با استفاده از مسکن در کمتر از شش ساعت می تواند سرپا شود اما نمی تواند فعالیت های روزمره اش را داشته باشد.

۳- در زایمان طبیعی چون نوزاد بلافاصله در آغوش مادر قرار می گیرد، نوزاد از اولین شیر مادر که به نوعی واکسن هم هست، تغذیه کرده و تکامل بهتری پیدا می کند. علاوه بر اینها مادر هر چه زودتر نوزادش را در آغوشش بگیرد، خونریزی پس از زایمانش کمتر خواهد بود.

۴-زنان با زایمان طبیعی احساس قدرت و رضایت بیشتری دارند

۵- در زایمان طبیعى خونریزى کمتر است. احتمال عفونت و آمبولى کاهش مى یابد و نیاز نیست تا مادر آنتى بیوتیک زیادى مصرف کند.

۶- خطر زخم شدن و ایجاد عفونت و مشکلات دیگری مانند پارگی رحم در زایمان طبیعی و در زایمان های بعدی وجود نخواهد داشت.

مواد لازم :

آش رشته برای 30 تا 40 نفر

 

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته


مواد لازم :

 

لوبیا قرمز : 700 گرم

 

عدس : 700 گرم

 

نخود :400 گرم

 

لوبیا چیتی :100 گرم

 

پیاز خیلی بزرگ تقریبا به اندازه انار : 4 عدد

 

سیر : 5 قزه سیر

 

سبزی آش شامل  اسفناج، جعفری،ترو گشنیز : یک کیلو

 

 پاک کرده وخرد شده

 

کشک ساییده شده :350 گرم

 

ادویه شامل :زرد چوبه :3 قاشق مربا خوری

 

               فلفل سیاه : یک ونیم قاشق مربا خوری سر صاف

 

               زیره سیاه : یک قاشق مربا خوری سر صاف

 

               چهارزیره:نصف قاشق مربا خوری

 

              پودر لیمو ترش : دو قاشق غذا خوری سر صاف

 

             نمک : به میزان لازم

 

  روغن : به میزان لازم

 

نعنا : 4 قاشق غذا خوری

 

رشته آش :1500 گرم

 

آرد : مقداری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا از 24 ساعت قبل حبوبات را جداگانه در آب خیس کرده

 

 وسه چهار دفعه آب آنها را عوض می کنیم .تقریبا حداقل

 

 7 یا 8 ساعت خیس کردن حبوبات کافیست .

 

سپس لوبیا ونخود ولوبیا چیتی را  با هم می گذاریم بجوشد .

 

آب جوشیده شده اول را دور میریزیم ودوباره می گذاریم با

 

 آب جدید بجوشد تا نفخی ایجاد نکند .تقریبا 3یا 4 ساعت زمان

 

پخت آن طول می کشد .در مرحله آخر پخت وقتی لوبیا و

 

نخود پخته شد عدس را به آن اضافه کرده ومی گذاریم بپزد .

 

عدس خیلی زود پخته می شود .

 

در فاصله ای که حبوبات می پزد پیز ها را خلالی یا نگینی خرد

 

کرده ودر روغن تفت می دهیم تا جایی که نسوزد وخوب تفت

 

 بخورد .سیر را نیز خرد کرده وجدا گانه تفت می دهیم .سپس

 

 پیاز وسیر را با هم مخلوط کرده وادویه جات را غیر از پودر

 

 لیمو ترش به آن اضافه کرده وتفت کوتاهی می دهیم .

 

نعنا را نیز با چند قاشق روغن تفت کوتاهی می دهیم .نعنا

 

خیلی زود می سوزد فقط همین که در روغن مخلوط شود کافیست.

 

بعد از پخت حبوبات قابلمه بزرگی تهیه کرده وآن را تا نیمه آب می کنیم

 

وقتی آب به جوش آمد، حبوبات پخته شده وپیاز داغ وسیر داغ را در

 

 آن می ریزیم ومی گذاریم خوب بجوشد .سپس رشته آش را به سه

 

قسمت خرد می کنیم که در آش منظره زشت ودراز وکشیده نداشته

 

 باشد وخیلی هم خرد نشده باشد .سپس رشته ها که تقریبا پخته شد

 

 سبزی آش را به آن اضافه کرده ومنتظر می شویم تا آش جا بیفتد

 

 وبهم میزنیم .اگر بعد از پخت رشته آش شل بود ،4 یا 5 قاشق

 

 آرد را با کمی آب مخلوط کرده وداخل آش حل می کنیم پودر

 

 لیمو ترش را نیز به آش اضافه کرده وخوب هم می زنیم ودر مرحله

 

 آخر کشک حل شده در آب ونعنای تفت داده شده در روغن را به آش

 

 اضافه کرده وخوب هم می زنیم .اگر باز هم احساس کردیم که رشته ها 

 

 پخته شده ولی هنوز آش جا یفتاده است کمی دیگر آرد را در آب

 

 حل کرده وبه آن اضافه می کنیم .

 

آخر سر هم نمک را به آش اضافه کرده تا میزان شوری آش اندازه باشد

 


طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته

 چراکه بعضی از کشک شور هستند  .

 

نکته:

 

1- برای خوشمزه ومقوی تر شدن آش می توانید از آب قلم گوساله

 

 پخته شده نیز استفاده کرد

 

2- برای اینکه بفهمیم آش جا افتاده باید روی آش لعابی رقیق فراگرفته باشد

 

 وآش در حال چسبیدن به ته قابلمه باشد ورشته نباید بوی خامی بدهد .